Álmai nyaralója

Siófok központjában, közvetlenül a vízparton helyezkedik el az Azúr Port Apartmanház, mely 2017-ben került átadásra. Egyedi megoldásokkal, minőségi alapanyagokból, profi tervezők és kivitelezők által készült. Igazán különleges otthonok ezek,  4*-os szállodai szolgáltatásokkal egész évben:

Az 1000 m2-es vízfelületű wellness központban, belső és külső élmény- és gyermekmedencék, különböző hőmérsékletű finn szaunák, gőzkamra, sókamra, illatkamra, Kneipp-taposó, valamint fitness terem szolgálja a felüdülést. Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a gyermekes családok igényeinek maximális kiszolgálására. Animációs programok teszi színesebbé a kicsik és nagyok kikapcsolódását is.

Használja ki az Azúr Klubkártya nyújtotta kedvezményeket az éttermeinkben is: Olive Garden, Bar and Grill, Opus étterem, Snack and Bowling Bárban. Arra törekszünk, hogy vendégeink kikapcsolódását a lehető legegészségesebb és legízletesebb, friss alapanyagból készült ételeinkkel segítsük, illetve tegyük teljessé. A magyar és a nemzetközi konyha ínycsiklandó ízvilágát varázsoljuk nap mint nap vendégeink asztalára.

Port6_épület

A minden ízében modern megjelenésű épületben, egyedileg szabályozható geotermikus fűtés, gondosan tervezett, minőségi életteret kínáló apartmanok és penthause lakások kerültek kialakításra.

Az ingatlanok A+ energia besorolással kiemelkednek a piacon jelenleg ismert energiatakarékos és környezetbarát technikák között.

Port10_-port

Az ország bármely pontjáról is érkezzenek,  könnyen megközelíthető autópályán.

Közvetlen vízparti kapcsolat van és  néhány lépésre található a kikötő,  a Hajózás szerelmeseinek így különösen  ideális választás.

 

Találja meg tökéletes otthonát nálunk!