Belső kialakítás

Különleges belső kialakítás, tágas terek, napsütéses szobák várják az érdeklődőket. Többet is meg szeretne tudni? Olvasson tovább…

Fürdőszobák

Egyedi kialakítású, hangulatában és térkihasználás szempontjából is elegáns megoldásokat követve alakítottuk ki fürdőszobáink látványtervét. A burkolatok kiválasztása a mintafalainkból történik, ahol egyedileg 3D-s látványtervet készítenek minden ügyfelünk számára. A minőség garantált. I. osztályú csempe burkolat kerül minden fürdőszoba (burkolatmagasság: ajtó magasságig körbe 2,1 méterig)

A fürdőszobákban és WC-ben ügyfeleink által válaszható szaniter termékek kerülnek beépítésre.

A szellőzést és légkondicionálást mesterséges elszívással tervezzük, külön gyűjtőrendszerben lehetséges (a WC kagyló elszívás is biztosított). A szellőző ventilátorok a falon lesznek elhelyezve és maguk a szellőző csövek a tető fölé lesznek kivezetve.

A mosógép számára csatlakozás kerül kialakításra HL 406 mosógép csatlakozó egységgel.

Belső terek

A lakások bejárati ajtaja (biztonsági ajtók) esztétikus megjelenésű (fa), a  MABISZ előírásoknak megfelelő 5 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó.

A belső közösségi közlekedők és a lépcsőház padlóburkolata természetes mészkő burkolattal készül. A főbejárati előtérnél a falak is mészkő burkolatot kapnak. A főbejárati ajtók nagy igénybevételnek megfelelő alumínium kétszárnyú ajtószerkezet biztonsági üveggel. A lift  belső kialakítása rozsdamentes acél burkolattal és részben tükör felülettel készül.

Alumínium ablakok és erkélyajtók passzív ház technológiával, fém szerelvényekkel, belső és külső mészkő párkánnyal, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel készülnek. Az ablakok és az ajtók üvegei az akusztikus (32 dB) és a fokozott hőtechnikai (UG=0,7) követelményeknek megfelelnek.

A belső ajtók a vevők által választható CPL fóliás tömör kivitelben, krómszínű vasalattal és kilinccsel készülnek.

A lakáson belüli válaszfalak: Porotherm 10 cm vastag válaszfal.